Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Futárszolgálat igénybevétele esetén előfordulhat, hogy kisebb beállításokat a vevőnek kell elvégeznie (nyereg, első kerék behelyezése, kormány beállítása), mivel a praktikus és biztonságos szállítás miatt a lehető legkisebb csomagolásban küldjük a megrendelt kerékpárokat. Fenti műveletek elvégzéséhez nincs szükség komoly szakértelemre, speciális szerszámokra.
A kerékpár szerelését és az alkatrészek beépítését bízza szakemberre! A házilag beépített alkatrészek hibás működéséért és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
Természetesen az ilyen módon vásárolt kerékpárjainkra is érvényesek a garanciális feltételek, így 1 hónapon belül ezeket is kötelező átvizsgálásra kell vinni a szervízlistánkon szereplő műhelyek egyikébe. Szervízhálózatunk a garancia füzetben megtalálható.

Termékeinket a Magyar Posta segítségével szállítjuk ki. Minden egyes terméket sérülésmentes csomagolásban adunk fel, ezért átvétel előtt kérlek ellenőrizd a doboz sértetlenségét és csak akkor vedd át, ha nincs behorpadva, beszakadva vagy összetörve a csomag.

Lehetséges fizetési módok: banki előre utalás, utánvétel, illetve bankkártyás fizetés

A szállítási költséget az alábbiak szerint kalkuláljuk:

100.000 Ft feletti rendelések esetén a házhozszállítás ingyenes.

100.000 Ft alatti rendelések esetén a házhozszállítás díja 1200 Ft.

Az utánvétes fizetés költsége 600 Ft.

 

Az árak az áfát tartalmazzák!