Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Már a megalakulásunkkor is az egyik legfontosabb motivációnk volt, hogy a lehető legtöbb magyar családhoz el tudjuk juttatni a biciklizés, a mozgás felhőtlen élményét.

Cégünk hosszú évek alatt lépésről-lépésre épült fel és vált egy olyan családi vállalattá, amire mindig nagy büszkeséggel gondolunk. Harminc évvel ezelőtt csupán néhány biciklibelsővel és köpennyel kezdődött minden és hosszú munkával fejlődtünk fel odáig, hogy ma már 15.000 m2-en, 350 típusú kerékpárt gyártunk és több mint 500.000 ezer eladott bringát tudhatunk a hátunk mögött.

Cégünk fő profilja a kerékpárok gyártása és értékesítése, illetve kerékpáralkatrészek kis- és nagykereskedelme. Európai gyártósorunkat saját festőüzemünkkel és műanyaggyártó gépeinkkel támogatjuk, így a helyben gyártott kerékpárjainkat a lehető legversenyképesebb árakkal tudjuk értékesíteni. Számunka minden vélemény egyformán fontos, ezért 350 bolt visszajelzése alapján alakítjuk folyamatosan tovább kerékpárjainkat. Emellett figyeltünk arra is, hogy a kerékpározni vágyó családokat megkíméljük a felesleges haszonkulcsoktól, így a kerékpárjaink a gyártósorunkról egyenesen az új tulajdonosaihoz kerülnekFontosnak tartjuk, hogy az egész család számára tudjunk kerékpárt biztosítani, ezért kínálatunkban mindenki tud a saját méretének és igényeinek megfelelő bicajt választani, legyen szó hétvégi túrázásról, sportról vagy munkába járásról. Éppen ezért a Koliken márkájú, magasabb felszereltségű kerékpárjaink mellett megtalálhatóak a Biketek névre hallgató biciklijeink, amik kedvező árainak köszönhetően a bringázás élménye tényleg bárkié lehet.

Cégünk mindennapjaiban és a gyártási technológiáinkban egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyre „zöldebbek” legyünk és védjük a környezetünket, hiszen szeretnénk, hogy vásárlóink még rengeteg csodás pillanatot tudjanak a szabadban tölteni. Korszerű napelem parkunkkal az energiaszükségletünk 80%-át már teljesen fedezni tudjuk és folyamatos fejlesztésekkel a 100% elérése a következő célunk. Fontosnak tartjuk, hogy mi nem csupán egyszerű sporteszközöket szeretnék értékesíteni a vevőinknek, hiszen ettől sokkal nagyobbat álmodtunk, mivel küldetésünknek érezzük, hogy összehozzuk a családokat, barátokat, ismerősöket egy közös tekerésre és ezzel egy felejthetetlen élményt nyújtsunk nekik. 

Koliken csapata