Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stílusos megjelenésű cruiser kerékpár

A cruiser kerékpár testesíti meg a tökéletes szabadidős bringát. Könnyű felismerni a tipikus, nagy hátra hajló kormányáról. A széles, alaposan kipárnázott ülésének köszönhetően, maximális komfortérzet mellett biciklizhetünk, miközben a hátunk egyenes, nem kell előrehajolt pozícióban tekerni.

A cruiser kerékpár elnevezése valószínűleg az ikonikus motorokhoz vezethető vissza. Ezek a biciklik is tulajdonképpen városi cirkálóknak számítanak. Nem a gyors haladásra lettek tervezve, bár akiben van elég elszántsága, az alaposan meg tud hajtani egy cruiser kerékpárt is. Terepre nem érdemes kimerészkedni ezekkel a biciklikkel, viszont az aszfalton rendkívül kényelmes egy ilyennel a haladás. A kényelem mellett, a praktikumot szintén érdemes megemlíteni a cruiser kerékpárokkal kapcsolatban. A sárvédőknek köszönhetően, a vizes úton sem fogjuk összecsapni a ruhánkat.

A csomagtartó szintén jó szolgálatot tesz, amire akár kosarat is rögzíthetünk. Kimondottan klasszikus kinézetet érhetünk el egy előre rögzíthető fonott kosár elhelyezésével a biciklin. Az ilyen tartozékoknak hála, megoldottnak tekinthető a bevásárlás és a kisebb dolgok szállítása. Kempingezéshez keresve sem találhatnánk ennél stílusosabb biciklit, mint a cruiser kerékpár. Az alapfelszereltség miatt, az ára is kimondottan barátinak tekinthető. Ennek ellenére, minőségi alkatrészek tarkítják, amelyek adnak egy bizonyos retro jelleget ennek a nagyszerű biciklinek. Nem csupán a hölgyeknek, hanem az uraknak is készülnek cruiser modellek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: cruiser kerékpár kerékpár