Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan válassz tökéletes gyermek kerékpárt?

Nekünk felnőtteknek igen nagy fejtörést tud okozni, hogy milyen kerékpárt válasszunk a gyermeknek. Ezért nyújtunk egy kis segítséget a gyerekbringák útvesztőjében, hogy hamarabb meglegyen a lurkónak a tökéletes gyermek kerékpár.

gyermek kerékpár

 
HELYES MÉRET
 

Az első és legfontosabb, hogy a gyerkőcnek mindig a testmagasságához megfelelő kerékméretű gyermek kerékpárt kell választani. A következő táblázat alapján pontosan meg tudjátok határozni, hogy nektek mekkora kerékpárra is van szükségetek.

BIZTONSÁG

Fontos, hogy a gyermeketek mindig a lehető legnagyobb biztonságban legyen a bicajozás közben, ezért a bizonytalanul bringázós korszakban, még feltétlenül szükséges a pótkerék a kerékpárra, amit a későbbiekben gond nélkül le lehet csavarozni a bicikliről.

SÚLY

Mivel a kezdetekkor igen sokat fog a szülők kezében, hátán landolni a bicikli, így érdemes kezdő gyermek kerékpárnák egy könnyebb modellt választani, így mindenki jobban fog járni. wink

LÁTVÁNY

Még egy utolsó nagyon fontos pont, hogy a gyerkőc biciklije tényleg nagyon tetszen neki, mivel így lesz csak igazán nagy kedve a kerékpározáshoz és így fogja tényleg pillanatok alatt elsajátítani a kerékpározás minden csínját.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyermek kerékpár