Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elindult a koliken.hu hűségpont gyűjtése!

Elindult a koliken.hu hűségpont gyűjtése!
Vásárolj a koliken.hu weboldalon, és minden elköltött 33 Ft után 1 db pontot kapsz a pénztárnál. Webáruházi vásárlás esetén a vásárlást követően a legközelebbi rendelésednél tudod beváltani a tetszőleges számú hűségpontot.

 

Számunkra fontos, hogy a visszatérő vásárlóink hűségét valamilyen módon díjazzuk. Ezért amennyiben újra és újra a Koliken Webáruház oldalon vásárolsz, lehetőséged nyílik saját, előző vásárlásaidon alapuló hűségpontokat szerezni a következő vásárlásaidhoz! Emellett regisztrált hűségprogram tagjaink kiváltsága bizonyos akciókon való részvétel, legyen szó havi akcióról, vagy akár egy-egy különleges ajánlatról.

Ki jogosult a Koliken Webáruház hűségprogramban való részvételre?

Az a természetes személy, aki betöltötte a 18. életévét és regisztrált a login oldalon, valamint elfogadja a Koliken Webáruház Hűségprogram Szabályzatot. A regisztráció után kérjük jelentkezz be a weboldalra, hiszen kizárólag így tudunk neked hűségpontot jóváírni a vásárlásod után.

A regisztrálás során figyelj arra, hogy csak saját személyes adatot vagy jogosult megadni.

Hogyan szerezhetsz Koliken Webáruház hűségpontokat?

Nagyon egyszerű: minden vásárlásod után automatikusan kapod őket, amennyiben regisztráltál és bejelentkezve vásárolsz a Koliken Webáruház webshopban!

Általánosságban a vásárlásod értékének 3%-át megkapod pontokban. A webshopban történő vásárlás esetén a pontok jóváírására akkor kerül sor, amikor a rendelésed teljes összege lekönyvelésre került.

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha pl 10.000 Ft értékben vásárolsz, akkor 333 hűségpontot kapsz.

A szállítási díj nem számít bele a vásárlás összegébe.

Hol tudod követni a pontjaid számának alakulását?

A pontok számát a felhasználói fiókodra kattintva az Új hűségpontok bekezdés alatt tudod követni. Itt tekintheted meg, hogy melyik rendelésed után mennyi pontot írtunk jóvá.

Mire tudod beváltani a pontjaidat?

  • A vásárlás során minden termékre írunk jóvá pontot.
  • A gyűjtött pontjaidat bármely teljes árú, nem akciós termék vásárlása esetén felhasználhatod.
  • A pontjaiddal nem tudod a szállítási és az utánvét költségét fizetni.

Egy vásárlás alkalmával tetszőleges számú hűségpontot használhatsz fel. Ezt a vásárlás végén a kosár rögzítése után a hűségpont megadása mezőben tudod beírni.

A Koliken Webáruház hűségprogram kedvezménye összevonható más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve, ha az az egyedi akciós szabályzatokban, illetve a koliken.hu webáruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül.

A vásárláson kívül más módon lehet pontot szerezni?

Nem. Jelenleg csak vásárlással tudsz pontot szerezni. De időről időre megemelt pontbeváltási akcióval találkozhatsz a Koliken Webáruház oldalán.
Ezekről az akciókról a weboldalunkon, és a közösségi oldalainkon is értesítjük a vásárlóinkat.

Külön kell regisztrálni a hűségprogramba?

Ez a legszebb: semmit nem kell tenned, ha már regisztrált vásárló vagy! Visszatérő, hűséges vásárlóinknak a pontok automatikusan járnak. A webshopos regisztráció pedig a Koliken Webáruház regisztrációs oldalán pár perc alatt elvégezhető. Amennyiben regisztrálva vagy, és a felhasználódba belépve vásárolsz tőlünk, a Hűségprogram szabályzatnak megfelelően a pontjaid folyamatosan halmozódnak, amíg fel nem használod őket, vagy le nem járnak. A pontjaid érvényessége az adott vásárlástól számítva 1 év.

A Hűségprogram felhasználására vonatkozó jelen szerződés a felek között határozatlan időre jön létre, a szerződést a vásárló bármikor, indoklás nélkül jogosult azonnali hatállyal írásban felmondani a Koliken Kft. lenti elérhetőségének bármelyikén. Ez esetben a Programhoz kapcsolódó kedvezmények a továbbiakban nem illetnek meg, illetve a webshop regisztrációd is törlésre kerül. A szerződés megszűnik a regisztrált felhasználói felület utolsó használatát követő 3 év elteltével, melyről a Koliken Kft. értesíti a vásárlót.