Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyermek kerékpárok

Rendezés:

Felhőtlen szórakozás gyermek kerékpárokkal

Melyik szülő ne lenne büszke arra, amikor meglátja, hogy a csemetéje már egyedül tud egyensúlyozni a biciklin? A gyermek kerékpárok esetében sem szabad hanyagolni a minőségi kivitelt. Igaz, hogy mindenki a legjobbat szeretné a csemetéjének, viszont nem érthetünk egyformán a biciklikhez. Fontos tisztában lenni néhány tényezővel, amelyek meghatározóak a bringavásárlás szempontjából

Mi alapján válasszunk gyerekbiciklit?

Legfontosabb tényezők az életkor és a magasság. Bár nyugodtan meglepheted a 2 évest is az 5 évesnek készült modellel, de attól még hamarabb nem fog megtanulni biciklizni. A kisebbek egyébként sem nagy hívei a pedálozásnak, ezért jobban jársz, ha a lábbal hajtós futóbicikli mellett döntünk. Első bringának keresve sem találhatnál jobbat a 12 hüvelykes kerékmérettel rendelkező változatnál.  110 cm felett a 16”-os bringa a menő, amit 7-9 éves korban a 20”-as követ a sorban. 9-11 év között nyugodtan gurulhat a 24”-es kerékátmérővel, ha pedig a magassága meghaladta 145 cm-t, akkor már felpattanhat a felnőtteknek is ideális 26”-os példányra.

Gyermek kerékpárok minőségi felszereltséggel

„Egy olcsó bringa is jó lesz a gyereknek, hiszen úgyis szétveri“. Ez alapján nem szabad gyermek kerékpárokat venni! Jobban belegondolva, szülőként senki sem szeretné veszélyeztetni a csemetéje testi épségét egy olyan kerékpárral, amire például gagyi fékek lettek felszerelve. Lehetőleg válassz a minőségi alkatrészekkel felszerelt gyermek kerékpárok közül!