Termékcsoportok
Menü

 




Adatvédelmi nyilatkozat, adatkezelési nyilvántartási szám

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-68033/2013.

Adatvédelmi nyilatkozat


1. A honlap használatára vonatkozó alapelvek
 A Koliken Kft. tulajdonát képező www.koliken.hu honlapra történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbiakban felsorolt és részletezett kikötésekkel és feltételekkel, valamint a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályaival összhangban lehetséges. Az oldalon található tartalom, információ és ismeretanyag szakszerű vagy szakszerűtlen használatából, felhasználásából keletkező esetleges károkért, hátrányokért a weboldal tulajdonosa semminemű anyagi felelősséget nem vállal. A honlapon található információk kizárólag csak tájékoztató jelleggel bírnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosa nem vállal garanciát.

2. Szerzői jog

 Koliken Kft. a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.
Ön jogosult a www.koliken.hu honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában. Az itt leírtakon kívül Koliken Kft. semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

3. Kapcsolódó honlapok

 A weboldal tartalmaz olyan linkeket, hiperhivatkozásokat, amelyek más internetes honlapokra irányítják a látogatókat. Ezek a honlapok nem a tulajdonunkban vannak, csupán hozzáférést biztosítunk, azonban nem vállalunk semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezen weboldalakért vagy az azokon elhelyezett információkért.

4. Adatvédelem - a személyes adatok gyűjtése és használata

 Kijelentjük, hogy tiszteletben tartjuk a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot. Működésünk során a felhasználóktól tudomásunkra jutott információk megszerzése és feldolgozása során eleget teszünk a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. tv., a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.
Az Koliken Kft. honlapja tiszteletben tartja látogatóinak személyhez fűződő, másképpen személyiségi jogait. Személyes adatok alatt értjük azon információkat, melyek alapján azonosítani tudjuk weboldalunk látogatóit például nevük, címük, telefonszámuk és e-mail címük alapján.
 Vállalkozásunk csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk.
Az elektronikus hírlevélre feliratkozók részére reklám jellegű információkat juttatunk el e-mail útján.
A név és e-mail cím megadása elengedhetetlen. A hírlevélről leiratkozni a hírlevélek végén található leíratkozás a hírlevélről linkre kattintva lehet. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott személyes adatok valódiságáért a felhasználó felel. Amennyiben valótlan adatokat szolgáltat, vagy másvalaki személyes adatait adja meg, az érintetteknek ebből kára származhat, és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési eljárást kezdeményezhetnek a felhasználó ellen.
A honlap tartalmaz olyan alkalmazásokat is (pl. ajánlja oldalunkat ismerőseinek, stb.), ahol mások személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, és nem lépünk kapcsolatba vele (velük), hacsak ő(k) nem kezdeményeznek velünk kapcsolatot.
Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait az oldal vonatkozó részén megfogalmazott célokra használjuk fel. PL.: termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos promóciós célokra (ajánlatküldésre, sorlásokon való részvételre, vagy hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására). Hírlevelünk végén található hírlevél leíratkozás linkre kattintva törölje elérhetőségét e-mail cím adatbázisunkból. Ezt követően több hírlevelet már nem fog tőlük kapni, valamint arra vonatkozóan sem rendelkezünk információkkal hogy mely hírlevél olvasóink íratkoztak le hírlevelünkről, tehát a leíratkozókról a továbbiakban semmilyen információt nem birtoklunk.
 Lehetséges, hogy feldolgozásra illetve elemzésre kiadjuk személyes adatait más cégeknek. Ezen szállítók és egyéb vállalkozások a továbbiakban nem jogosultak arra, hogy bármilyen formában felhasználhassák az Ön személyes adatait. Kérjük vegye figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági, más hatósági végzés írja elő nekünk.
 Az adatvédelem speciális területei közé tartoznak az u.n cookie-k. Ezek file-ok vagy információ darabkák, amelyeket internetes böngészője ment le honlapunkról és tárolja azokat az Ön gépén. Ezeknek a cookie-knak a segítségével ismeri fel a honlapunkat tároló szerver a honlapunkra történő visszalátogatásakor, hogy Ön már járt a honlapukon. Ez látogatóink kényelmét is szolgálja hisz egy testreszabottabb szolgáltatást kap oldalunkon. Pl. nem jelenik meg minden egyes oldalfrissítés alkalmával az egyébként zavaró akciós popup-unk (felugró ablak). A legtöbb internetes böngésző alapbeállítása engedélyezi a cookie-kat. Beállíthatja böngészőjét úgy, hogy a cookie-kat visszautasítsa vagy figyelmeztesse Önt arra, hogy cookie-kat küldtek az Ön gépére. Honlapunk elmenthet olyan információkat az Ön gépéről mint az IP-cím (az Ön gépét azonosítja minden esetben mikor meglátogat egy honlapot), böngészője típusát, operációs rendszerét. Ezen információk nem személyes adatok.
 Minden megteszünk annak érdekében, hogy személyes információit biztonságban legyenek. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, így azok illetéktelenek tulajdonába nem kerülhetnek.
Kötelezettséget vállalunk arra, hogy a tudomásunkra jutott információkat teljes körű titoktartással kezeljük. Az egyedi felhasználói adatokat kizárólag az érintett felhasználó hozzájárulásával használjuk fel az általuk jóváhagyott célra. A weboldalon megfogalmazott célra történő felhasználáshoz való hozzájárulásnak és jóváhagyásnak minősül, ha a felhasználó saját adatait bármely oldalon található kérdőíven megadta.

Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos alábbi hatályos jogszabályokkal:

- 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);

- 1992. évi LXVI. törvény - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;

- 1995. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

- 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

-1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról vonatkozó fogalmai és értelmezései.

 személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;

  hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;
tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

 adatkezelő:
az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;

adattovábbítás:
ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

adatfeldolgozó:
az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő megbízást is - személyes adatok feldolgozását végzi;

adatállomány: az egy nyilvántartó rendszerben kezelt adatok összessége;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval

 Ha kérdései, megjegyzései vagy kétségei lennének a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk.
Hun | Eng| Rom

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó?

Termék kereső
Kosár
Üres a kosár.
Kedvencek
Kedvencek gyűjtéséhez jelentkezzen be!
Top termékeink
  1. Kosár sűrűszöv. első fekete

    CMK139F

    Kisker ár:
    nettó: 770 Ft
    bruttó: 978 Ft
  2. 26"CRUISER női city latte

    KP2602M

    Kisker ár:
    nettó: 47 487 Ft
    bruttó: 60 308 Ft
  3. 16" Biketek Smile

    KP1611B

    Kisker ár:
    nettó: 27 236 Ft
    bruttó: 34 590 Ft
  4. 16" Biketek Smile

    KP1611E

    Kisker ár:
    nettó: 27 236 Ft
    bruttó: 34 590 Ft
  5. 16" Biketek Smile

    KP1611H

    Kisker ár:
    nettó: 27 236 Ft
    bruttó: 34 590 Ft
  6. 16" Biketek Smile

    KP1611K

    Kisker ár:
    nettó: 27 236 Ft
    bruttó: 34 590 Ft
  7. 16" Biketek Smile

    KP1611N

    Kisker ár:
    nettó: 27 236 Ft
    bruttó: 34 590 Ft
  8. 24" GOMMER háromkerekű kp.

    KP2419F

    Kisker ár:
    nettó: 83 386 Ft
    bruttó: 105 900 Ft
  9. 24" GOMMER háromkerekű kp.

    KP2419H

    Kisker ár:
    nettó: 83 386 Ft
    bruttó: 105 900 Ft
  10. 24" GOMMER háromkerekű kp.

    KP2419K

    Kisker ár:
    nettó: 83 386 Ft
    bruttó: 105 900 Ft
  11. 24" GOMMER háromkerekű kp.

    KP2419P

    Kisker ár:
    nettó: 83 386 Ft
    bruttó: 105 900 Ft
  12. Kulacs Koliken 550 ml átlátszó

    KUL139

    Kisker ár:
    nettó: 689 Ft
    bruttó: 875 Ft
  13. Kulacs Koliken 550 ml fehér

    KUL139E

    Kisker ár:
    nettó: 689 Ft
    bruttó: 875 Ft
  14. Kulacs Koliken 550 ml fekete

    KUL139F

    Kisker ár:
    nettó: 689 Ft
    bruttó: 875 Ft
  15. Kulacs Koliken 550 ml kék

    KUL139K

    Kisker ár:
    nettó: 689 Ft
    bruttó: 875 Ft
  16. Kosár első pink műanyg

    CMK1420C

    Kisker ár:
    nettó: 1 470 Ft
    bruttó: 1 867 Ft
  17. Kosár első fehér műanyag

    CMK1420E

    Kisker ár:
    nettó: 1 470 Ft
    bruttó: 1 867 Ft
  18. 26"CRUISER túra ffi kp.kék

    KP2614K

    Kisker ár:
    nettó: 47 487 Ft
    bruttó: 60 308 Ft
  19. 26"CRUISER túra ffi kp.zöld

    KP2614Z

    Kisker ár:
    nettó: 47 487 Ft
    bruttó: 60 308 Ft
  20. 28"GISU Tracking RS35 barna

    KP2813I

    Kisker ár:
    nettó: 54 252 Ft
    bruttó: 68 900 Ft
  21. 28"GISU Tracking RS35 kék

    KP2813K

    Kisker ár:
    nettó: 54 252 Ft
    bruttó: 68 900 Ft
  22. P.tömlő motorszelepes 25db/cs

    PUR081

    Kisker ár:
    nettó: 3 126 Ft
    bruttó: 3 970 Ft
  23. Kosár sűrűszöv. hátsó csomagt.

    CMK242F

    Kisker ár:
    nettó: 1 246 Ft
    bruttó: 1 582 Ft
  24. Kosár sűrűszövésű hátsó új

    CMK241F

    Kisker ár:
    nettó: 1 246 Ft
    bruttó: 1 582 Ft
  25. Kosár gyerek első, sűrűsz.

    CMK221F

    Kisker ár:
    nettó: 701 Ft
    bruttó: 890 Ft
  26. Küllő reflektor

    VIR122

    Kisker ár:
    nettó: 2 157 Ft
    bruttó: 2 739 Ft
  27. Küllő reflektor

    VIR123

    Kisker ár:
    nettó: 587 Ft
    bruttó: 745 Ft
  28. 24" GOMMER háromkerekű 6seb

    KP2420F

    Kisker ár:
    nettó: 114 165 Ft
    bruttó: 144 990 Ft
  29. 24" GOMMER háromkerekű 6seb

    KP2420K

    Kisker ár:
    nettó: 114 165 Ft
    bruttó: 144 990 Ft
  30. 24" GOMMER háromkerekű 6seb

    KP2420H

    Kisker ár:
    nettó: 114 165 Ft
    bruttó: 144 990 Ft
  31. Kürt gyerekp.-ra műa. ciklámen

    CS0050C

    Kisker ár:
    nettó: 390 Ft
    bruttó: 495 Ft
  32. Kürt gyerekp.-ra műa. kék

    CS0050K

    Kisker ár:
    nettó: 390 Ft
    bruttó: 495 Ft
  33. Kürt gyerekp.-ra műa. piros

    CS0050P

    Kisker ár:
    nettó: 390 Ft
    bruttó: 495 Ft
  34. Villogó szett szilikonos 2 led

    VIS530C

    Kisker ár:
    nettó: 590 Ft
    bruttó: 749 Ft
  35. Villogó szett szilikonos 2 led

    VIS530E

    Kisker ár:
    nettó: 590 Ft
    bruttó: 749 Ft
  36. Villogó szett szilikonos 2 led

    VIS530F

    Kisker ár:
    nettó: 590 Ft
    bruttó: 749 Ft
  37. Villogó szett szilikonos 2 led

    VIS530Z

    Kisker ár:
    nettó: 590 Ft
    bruttó: 749 Ft
  38. Villogó szett szilikonos 2 led

    VIS530P

    Kisker ár:
    nettó: 590 Ft
    bruttó: 749 Ft
Video ajánló
Video ajánló
Kerékpár katalógus
Alkatrész katalógus
2010 © KOLIKEN Kft. - Kerékpár és Alkatrész Nagykereskedés. E-mail: info@koliken.hu
Aktualitások--