Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bicikli kosár többféle kivitelben

Minden kétséget kizáróan, a bicikli kosár nemcsak praktikus, hanem egy igen esztétikus kiegészítője a kerékpároknak. Előre és a hátulra a csomagtartóra egyaránt felszerelhető, ezért mindenki megtalálhatja a megfelelő változatot.

Az előre szerelt bicikli kosár előnye, hogy az abban tárolt dolgok végig a szemed előtt lesznek, ezért kisebb a valószínűsége annak, hogy esetleg valaki kilop belőle valamit. Éppen ezért, ha a kosarat hátul szeretnéd elhelyezni, akkor érdemes olyat választanod, aminek van teteje, így elrejtheted az abban tárolt dolgokat a kíváncsi tekintetek elől.

Bicikli kosár bevásárláshoz

Alaposan megkönnyítheted a dolgot, hogyha egy leemelhető változattal szereled fel a biciklit. A kialakításának köszönhetően, egy mozdulattal leveheted vagy felteheted a kerékpárra, így azt magaddal viheted a boltba. Így egyenesen abba pakolhatod a termékeket az áruházi bevásárló kosár helyett.

Bicikli kosár többféle kivitelben

Fémből, műanyagból vagy vászonból is választhat az ízlésednek megfelelően, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy milyen kerékpárra szeretnéd felszerelni a bicikli kosarat. Ideális esetben felteheted előre vagy hátulra is, ha van csomagtartód. Bizonyos kosarakhoz a gyártó adaptereket is mellékel, amelyek megkönnyítik a felszerelést. Akár kormányra rögzíthető változatot is beszerezhetsz. A körültekintő választást követően, nagyszerű tároló- és szállítóeszközzel leszel gazdagabb, aminek minden bizonnyal hasznát fogod venni a mindennapok során. Olyan dolgokat is szállíthatsz benne, amit egy átlagos hátizsákban nem tudnál, mert összenyomódnának, például növényeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: bicikli kosár kerékpár kosár