Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kosarak és alkatrészei

Rendezés:

Stílusos bicikli kosarak széles kínálata

A kerékpár használata nemcsak egészséges, de szállítóeszközként is megállja a helyét. A bicikli kosarak előnyösnek számítanak bevásárláskor, de ezekben elfér minden nélkülözhetetlen dolog is, ami egy piknikhez szükséges. Az innivalót és az elemózsiát nem kell többé hátizsákba tömve a hátadon cipeld, hiszen ezek is remekül elférnek ezekben a nagyszerű kiegészítőkben, amiket egyszerűen a kerékpárra szerelhetsz.

Minden bringára felszerelhetőek a bicikli kosarak?

Ez nagyban függ a váz kialakításától. Elsősorban a városi kerékpárok azok, amelyekre gond nélkül fel lehet szerelni a bicikli kosarakat. Amennyiben a bringa csomagtartóval is rendelkezik, hátulra is vásárolhatsz az igényeidnek megfelelőt. Szállítás szempontjából, minél több és nagyobb, annál jobb, hiszen így egy csomó dolgot beletehetsz. Miért ülnél autóba a verőfényes napsütésben, amikor szeretnél elmenni vásárolni? Ezekben a szállító és tároló eszközökben olyan dolgokat is magaddal vihetsz, amiket például egy hátizsákban nem tudnál. Például virágcsokrok szállítására is alkalmas.

A bicikli kosarak melyik változatát válaszd?

Elsősorban arról kell meggyőződj, hogy a kiszemelt modellt fel lehet-e szerelni a kerékpárodra! Hogyha ennek nincs semmi akadálya, akkor az már csak ízlés dolga, hogy melyik változatot részesíted előnyben. Fémből és műanyagból készült modellek közül válogathatsz kedvedre. A jó minőségű bicikli kosarak teljesen természetesen hatást keltenek, ezért úgy néznek ki, mint a hagyományos vesszőkosarak, viszont azoknál sokkal tartósabbak.